söndag 23 september 2012

Äppeltider

Hej!

Hoppas att ni haft en skön helg!

Vi har tagit det riktigt lugnt, det behövde jag, och bara myst omkring i största allmänhet :)


Thékanna från Höganäs, pajform från GreenGate, 
servis Ostindia från Rörstrand, vispskål från min butik.

Idag bakade vi äppelpaj på egna äpplen och serverade med rårörd vaniljsås, hur gott som helst!


Rårörd vaniljsås med ekologiska ägg och äkta vanilj, supersmask!
 

Vissa småttingar hade väldigt bråttom att hugga in ;)

Vi ses imorgon!

Kram M

4 kommentarer:

  1. Mmmm, mumsigt gott.
    Här hemma har det också blivit en hel del sött när vi hade 2års kalas.
    Nu gäller det att ladda batterierna mot en ny vecka

    Kram Teres

    SvaraRadera
  2. Åh underbart! Så gott det lät. Och vilket tjusigt porslin sedan!=)

    SvaraRadera
  3. Her bakte jeg også eplepai idag,med hjemmelaget vaniljesaus. Kan du ikke dele din oppskrift? Jeg er neimenn ikke sikke rpå hva rårørt vanijesaus er? Koker du den ikke???

    SvaraRadera